Viestintä ja tutkimus

Säätiö viestii aktiivisesti omasta toiminnastaan sidosryhmille ja medialle, ohjeistaa asiakkaitaan säätiön kanssa asioimisessa sekä palvelee median ja alan erilaisia tietotarpeita. Myös yhteiskuntaviestintä kuuluu olennaisesti säätiön tiedotustoimintaan. Kansainvälisessä toiminnassa viestintä painottuu kotimaisen elokuvan, elokuvantekijöiden ja elokuva-alan tunnetuksi tekemiseen ympäri maailman.

Elokuvasäätiö vastaa myös kotimaisen elokuva-alan virallisesta tilastoinnista. Säätiö tuottaa kattavasti tilastotietoja omasta toiminnastaan sekä elokuvien tuotannosta, jakelusta ja esittämisestä. Säätiö julkaisee Elokuvavuosi-tilastojulkaisua, jossa vedetään yhteen elokuva-alan keskeisiä lukuja, ja seuraa kotimaisten elokuvien elokuvateattereissa keräämiä katsojalukuja viikoittain verkkosivuillaan. Säätiö julkaisee sivuillaan aina maanantaisin myös viikonlopun katsotuimpien elokuvien top 20 -listan.

Elokuvasäätiö tuottaa myös selvityksiä elokuva-alan toiminnasta ja kehityksestä ja rahoittaa alalta esiin nousevia tutkimustarpeita.

Viestintä- ja tutkimusosaston työnjako

Elokuvasäätiön viestintäkanavia

Sosiaalisen median kanavat

Elokuvasäätiö viestii suomeksi Facebookissa sivulla fb.com/elokuvasaatio ja Instagramissa sivulla instagram.com/elokuvasaatio, sekä Twitterissä englanniksi tilillä twitter.com/FinnishFilmFNDN.

Elokuvatiedotus (tiedotteiden välitys):

Elokuvasäätiö välittää elokuva-alaa koskevia tiedotteita sähköpostilistalle, jolle voi ilmoittautua sähköisellä lomakkeella. Samalla lomakkeella voit tilata myös elokuvasäätiön kuukausikirjeen tai poistua tilaajalistoilta.

Jos haluat saada oman tiedotteesi listalle, lähetä se välityspyynnön kera osoitteeseen ses(at)ses.fi. Elokuvasäätiö ei muokkaa välitettäviä viestejä, joten suosittelemme, että tiedote on sähköpostin leipätekstissä (ei liitetiedostona) ja että tiedotteen sisältö käy ilmi jo viestin otsikosta eli aihe-kentästä. Elokuvasäätiö ei vastaa välitettyjen viestien sisällöstä, mutta pidättää oikeuden olla välittämättä asiattomia tai puhtaasti kaupallisia tiedotteita.

Kuukausikirje:

Elokuvasäätiö lähettää noin kerran kuussa kuukausikirjeen, jossa kerrotaan elokuvasäätiön jakamista tuista sekä suomalaisen elokuvan kotimaan katsojamääristä ja kansainvälisestä menestyksestä. Suomenkielisen uutiskirjeen voi tilata osoitteesta uutiskirje.ses.fi.

Kansainvälinen uutiskirje:

Elokuvasäätiö lähettää kansainväliselle elokuva-alalle suunnattuja englanninkielisiä uutiskirjeitä noin kymmenen kertaa vuodessa. Englanninkielisen uutiskirjeen voi tilata osoitteesta newsletter.ses.fi.

Postituslistojen tietosuojaseloste

SES logot

Vieritä ylös