Elokuvasäätiön tuotanto-osasto tiedottaa

Kesälomat ja aikarajat 2020

Ennen kesälomiamme tehtävien sopimusten liitteiden ja käsittelyyn tulevien selvitysten on oltava elokuvasäätiön sähköisessä järjestelmässä viimeistään torstaina25.6.2020 (sopimusliitteet, väliselvitykset ja loppuselvitykset ).

Muistathan ilmoittaa sähköpostitse, kun olet ladannut selvityksen/sopimusliitteet järjestelmään tiedotteen liitteenä olevan työnjakomme mukaisesti.

Kevään viimeinen kehittämis- ja tuotantotukien päätöskokous on viikolla 23. Päätöskirjeen mukana tulee ohjeistus siitä, kuinka päätöksestä edetään sopimukseen, mutta tämä sama ohjeistus löytyy kehittämis- ja tuotantotuen tukioppaista. Voitte ennakoida sopimusliitteitä ja yllä mainittua aikarajaa.

Pyrimme käsittelemään kaikki viimeistään 25.6. tulleet selvitykset ja sopimukset ennen kesälomiamme, joten kiinnittäkää erityistä huomiota vaadittujen selvitysten ja sopimusliitteiden täydellisyyteen. Mikäli toimitettu dokumentaatio aiheuttaa lisäkysymyksiä tai on puutteellista, emme takaa että asia tulee hoidetuksi ennen lomiamme.

Olemme kesälomalla: 

Pirjo Koskelo 8.7.–7.8.

Pirjo Harmainen 6.–31.7.

Susanna Haarla 8.7.–4.8.2020

Maria Leskinen 8.–31.7.

Loppuselvitykset

Jos tuotannon loppuselvitys ei valmistu tukisopimuksessa sovittuun loppuselvityspäivämäärään mennessä, hakekaa käyttöajan pidennystä hyvissä ajoin ennen määräajan umpeutumista.

Erityisestä syystä johtuvaa käyttöajan pidennystä haetaan kirjallisesti.

Ohjeistus menettelystä ja asiaa käsittelevistä henkilöistä: Tukiopas > Valvonta > Käyttöajan pidennys

Tilinpäätökset 2019

Muistakaa ladata tilinpäätös 2019 Hakijan liitteisiin sen valmistuttua. Tästä ei tarvitse lähettää tietoa Elokuvasäätiöön.

Vieritä ylös