Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu!

Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu!

Kategoria:
Pitkät fiktiot
Käsikirjoittaja:
Aino Havukainen
Ohjaaja:
Rike Jokela
Tuottaja:
Riina Hyytiä, Mahsa Malka
Ensi-ilta
19.10.2016
SES-tuki:
€680000
Budjetti:
€1412000
Esittely:
Super-suositut lastenkirjahahmot Tatu ja Patu nähdään ensimmäistä kertaa valkokankailla. Elokuvassa KANELIA KAINALOON, TATU JA PATU! veljekset matkustavat junalla Outolasta jouluiseen Helsinkiin tapaamaan 9-vuotiasta ystäväänsä Veeraa. Kaupungissa heitä odottaa Veeran järjestämä mahtava yllätys! Veera on kuitenkin jouluruuhkien vuoksi myöhässä rautatieasemalta ja veljekset suuntaavat omin neuvoin suureen kaupunkiin.

Seuraa hullunkurisia sattumuksia pursuileva seikkailu, jossa Tatu ja Patu viilettävät pitkin kaupunkia etsiessään tietään Veeran luo. Innokkaat veljekset haluavat kiihkeästi kuulua joukkoon ja toimia kuten paikalliset joulunvalmistelijat, ja onnistuvatkin siinä melkein. Taidemuseosta löytyy “lahjakas” taiteilija, tavaratalossa joulupukki ja -kuusi menevät iloisesti sekaisin ja kaneliahan voi heittää puuron sijasta vaikka kainaloon!
 
Onneksi veljesten nokkela ystävä Veera ottaa ohjat käsiinsä ja ystävykset löytävät lopulta sekä toistensa että Veeran järjestämän jymy-yllätyksen luo!
Tuotantoyhtiö:
Levitysyhtiö:
Vieritä ylös