FATAL ERROR!

$str_localTable isn't initiated!
Please check, if you have included a proper TypoScript.

Reverse debug trail

  1. tx_browser_pi1->drs_die#391
  2. tx_browser_pi1_typoscript->fetch_localTable#679
  3. tx_browser_pi1->main#
  4. call_user_func_array#6665
  5. TYPO3\CMS\Frontend\ContentObject\ContentObjectRenderer->callUserFunction#41
  6. TYPO3\CMS\Frontend\ContentObject\UserContentObject->render#752
  7. TYPO3\CMS\Frontend\ContentObject\ContentObjectRenderer->cObjGetSingle#734
  8. TYPO3\CMS\Frontend\ContentObject\ContentObjectRenderer->cObjGetSingle#45
  9. TYPO3\CMS\Frontend\ContentObject\CaseContentObject->render#752
  10. TYPO3\CMS\Frontend\ContentObject\ContentObjectRenderer->cObjGetSingle#697
  11. TYPO3\CMS\Frontend\ContentObject\ContentObjectRenderer->cObjGet#40
  12. TYPO3\CMS\Frontend\ContentObject\ContentObjectArrayContentObject->render#752
  13. TYPO3\CMS\Frontend\ContentObject\ContentObjectRenderer->cObjGetSingle#45
  14. TYPO3\CMS\Frontend\ContentObject\CaseContentObject->render#752
  15. TYPO3\CMS\Frontend\ContentObject\ContentObjectRenderer->cObjGetSingle#734
  16. TYPO3\CMS\Frontend\ContentObject\ContentObjectRenderer->cObjGetSingle#107
  17. TYPO3\CMS\Frontend\ContentObject\ContentContentObject->render#752
  18. TYPO3\CMS\Frontend\ContentObject\ContentObjectRenderer->cObjGetSingle#225
  19. TYPO3\CMS\Frontend\ContentObject\FluidTemplateContentObject->assignContentObjectVariables#75
  20. TYPO3\CMS\Frontend\ContentObject\FluidTemplateContentObject->render#752
  21. TYPO3\CMS\Frontend\ContentObject\ContentObjectRenderer->cObjGetSingle#697
  22. TYPO3\CMS\Frontend\ContentObject\ContentObjectRenderer->cObjGet#215
  23. TYPO3\CMS\Frontend\Page\PageGenerator::renderContent#212
  24. require(-6.2.19/typo3/sysext/cms/tslib/index_ts.php),-6.2.19/index.php#28

Sorry for the trouble. Browser - TYPO3 without PHP
tx_browser_pi1_typoscript::fetch_localTable at #391

If you need any help please visit the TYPO3 Browser Forum »